Katrina - luotu seurakunnan arkeen

Katrina on seurakunnille luotu toiminnanohjausjärjestelmä, jossa työt, varaukset ja muut arkiset tiedot juttelevat sujuvasti keskenään. Päivittäiset työrutiinit helpottuvat, kun tiedot päivittyvät kertaheitolla ympäri Katrina -Ohjelmistoja. Katrina on näppärä arjen apulainen, joka tietää ja muistaa, ja on aina käden ulottuvilla. Mobiilikäyttö sopii etenkin liikkuvaan arkeen. 

 

Käyttäjälähtöinen innovaatio

Katrinaa on kehitetty alusta pitäen yhteistyössä seurakuntatyötä tekevien henkilöiden kanssa. Reilun 10 vuoden aikana ohjelma on kasvanut kalenteriohjelmasta toiminnanohjausjärjestelmäksi. Ohjelmisto palvelee varausten teon lisäksi mm. jumalanpalvelusten suunnittelun apuvälineenä, tiedotettavien asioiden hallinnoinnissa, sekä retki- ja leiri-ilmoittautumisten keräämisessä. Katrina on 100% suomalainen, josta merkkinä Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt sille avainlippu-tunnuksen.

Arjenhallinta on asia, jota Katrinassa arvostetaan. Jo sadat seurakunnat käyttävät Katrinaa päivittäisten työrutiinien hallitsemiseen. Mikä tärkeintä, Katrinaa kehitetään yhteistyössä seurakuntien kanssa jatkuvasti eteenpäin.

Seurakunta-, diakonia- ja vapaaehtoistyön koordinointi käyvät kätevästi, kun asiat pysyvät Katrinassa tallessa ja hyvässä  järjestyksessä. Tiedot ovat myös aina hanskassa, sillä monia järjestelmän ominaisuuksia voi tietokoneen lisäksi käyttää näppärästi myös matkapuhelimella ja tabletilla - juuri siellä missä työ on. Niin arkisia mutta niin käteviä ovat lisäksi Katrinan työajanseuranta, työtehtävien suunnittelutyökalut ja rajapinnat seurakuntatyön muihin ohjelmistoihin.

Katrina helpottaa kaikkien seurakunnassa toimivien henkilöiden töitä ja onkin useasti seurakunnan tärkein työkalu. Lisäosien kautta Katrina on muokattavissa juuri seurakunnan omien tarpeiden mukaiseksi!

"Mobiilius on ehdottomasti Katrinan paras ominaisuus"

Vesa Koivisto, kirkkoherra, Järvenpään seurakunta

  • »HELPPO

  • Katrinaan siirtyminen on vaivatonta. Koulutamme seurakuntanne henkilöstön Katrinan käyttäjiksi ja olemme tukena myöhemminkin. Ohjelma on käyttäjäystävällinen ja toimintalogiikaltaan selkeä.
  • »MONIPUOLINEN

  • Katrinan palvelutarjonta on laaja ja kehittyy koko ajan yhteistyössä seurakuntien kanssa. Internet selaimen kautta tapahtuva käyttö ei vaadi lainkaan ohjelmien asennusta. Ohjelmisto on tietoturvallinen ja siitä huolehtiminen kuuluu automaattisesti palveluntarjoajalle.
  • »EDULLINEN

  • Katrinan avulla saavutatte todellisia säästöjä. Edullinen hankintahinta ja edulliset käyttökustannukset sisältävät kaiken ohjelmiston käyttöön tarvittavan tuen, varmuuskopiot ja tietoturvan. Maksat vain siitä mitä tarvitset!

Katrina on mukana missä ja milloin vain – niin työpisteellä kuin kännykässäkin

Mobiiliversio Katrinasta tarjoaa mahdollisuudet hallinnoida varauksia missä ikinä liikutkin. Versio on luonnollisesti suunniteltu tarkasti mobiililaitteilla käytettäväksi.

Mobiilituntikirjauksen kautta taas työajan kirjaus on mahdollista tehdä omalla älypuhelimella. Kirjauksen yhteydessä tallentuu paikkatieto, missä kirjaus on tehty, joten hoituu näppärästi myös työreissussa. Katrina tarjoaa mobiilituntikirjauksen myötä kätevän ja edullisen vaihtoehdon esimerkiksi erillisillä kulkulätkillä toimivaan ratkaisuun.

Pyydä demotunnukset

Viesti lähetetty eteenpäin onnistuneesti!