Katrina lisäominaisuudet

Katrina ja sen lukuisat lisäosat juttelevat saumattomasti keskenään, jonka ansiosta päällekkäinen työ vähenee lisäosien myötä entisestään. Samaa tietoa ei siis tarvitse kirjata useampaan kertaan, tai samaa työtä ei tarvitse merkitä eri paikkoihin, Katrina päivittää tiedot automaattisesti.

Katrinan lisäosavalikoima kattaa koko monimuotoisen seurakuntatyön kentän. Seurakunnan tarpeiden mukaisten lisäosien avulla pystytään ohjelmistoa täydentämään myöhemminkin, kun itse Katrina on jo tullut tutuksi.

Lisäominaisuudet ovat kaikilta osin tehty palvelemaan seurakuntien työtä, ja jatkuvasti yhdessä seurakuntien kanssa tehtävä kehitystyö takaa laadun.

 

Miksi Katrinan lisäominaisuuksia kannattaa hankkia?

Lisäominaisuuksien kautta saat tarpeisiin tarkasti sopivat ratkaisut. Katrinan kautta hankittu lisäominaisuus takaa, että työkalu toimii saumattomasti yhteen/yhdessä muun ohjelmistokokonaisuuden kanssa. Tiedot päivittyvät aina tarvittavilta osin ympäri Katrinaa - ja ajantasainen tieto on kaikkien seurakunnan työntekijöiden käsillä ilman ylimääräistä työtä, välittömästi!

Katrina -ohjelmistot lisäosineen on luotu seurakunnan arkeen, yhdessä seurakuntien kanssa.

 

Lisäominaisuuksilla saat pakettiisi lisähyötyä

Viesti lähetetty eteenpäin onnistuneesti!

Pyydä tarjous